Logo jaguar mobile

XJ LUXURY SWB

XJ Luxury nudi vozačko iskustvo bez premca sa rafinisanim interijerom stvorenim da uzbudi osećaje. XJ Luxury je prefinjen i zavodljiv, agilan i elegantan.
MAKSIMALNA SNAGA (3.0 V6)

340 KS
700 Nm

UBRZANJE

6.4 sekundi 0-100 km/h

MAKSIMALNA BRZINA

250 km/h

XJ Luxury je uzbudljiv sportski automobil budućnosti koji nudi performanse i upravljivost prevazilazeći očekivanja njegovog dizajna. Kao inspirativni model cele ponude, model LUXURY je savršeni primer XJ-ovih performansi i emocija.

Istražite DUGO MEĐUOSOVINSKO RASTOJANJE

JEDINSTVENI XJ UNUTRAŠNJI STIL

Cashew Bond Grain kožna sedišta sa Truffle gornjom oblogom centralne konzole, Ivory morzine obloge krova, Satin Rosewood detalji i Truffle tepisi.

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

ALL SURFACE PROGRESS CONTROL

Jaguarov jedinstveni sistem All Surface Progress Control (ASPC) tempomat je za niske brzine, koji funkcioniše pri brzini između 3.6 km/h i 30 km/h. Ovaj sistem omogućava da XJ savlađuje uslove sa malim prianjanjem u bilo kojim vremenskim uslovima i omogućava vozaču da se koncentriše na upravljanje vozila. Sistem takođe ima funkciju za izvlačenje vozila, omogućava XJ-u da krene na klizavim podlogama, kao i funkciju spuštanja sa uzvišenja, koja kontroliše brzinu vozila na strminama.

ISTRAŽITE ISKUSTVO VOŽNJE
KOMPLETNA LED PREDNJA SVETLA

KOMPLETNA LED PREDNJA SVETLA

Nova, jasnija LED prednja svetla, koja smanjuju potrošnju struje i poboljšavaju vidljivost, dizajnirana su za optimalni komfort sa izvrsnim glatkim oblikom snopa. LED svetlo je bliže do pravog dnevnog svetla i omogućava ljudskom oku da lakše vidi predmete.

Istražite In-Car tehnologiju
PANORAMSKI SUNČANI KROV

PANORAMSKI SUNČANI KROV

Panoramski sunčani krov od stakla koje odbija toplinu proteže se do zadnjih sedišta, preplavljuje unutrašnjost sa prirodnim svetlom i filtrira UV zrake.

Istražite SPOLJAŠNOST
SPECIFIKACIJA MODELA XJ LUXURY

SPECIFIKACIJA MODELA XJ LUXURY

Istražite specifikacije Jaguar-a XJ Luxury

POGLEDAJTE XJ SPECIFIKACIJE
PERSONALIZUJTE VAŠ MODEL

PERSONALIZUJTE VAŠ MODEL

Kreirajte savršeni XJ za vaš vozački stil, vaš poslovni stil i vaš životni stil.

KREIRAJTE VAŠ SOPSTVENI XJ