Logo jaguar mobile
 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  Novi XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

 • JAGUAR F-PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • JAGUAR F-TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • KONCEPT VOZILO I-PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

UNUTRAŠNJOST

XF-ova unutrašnjost nudi izvrstan izbor luksuza i obilje prostora.

U unutrašnjosti XF-a raznovrsni savremeni materijali su detaljno izrađeni kako bi ponudili izvrstan komfor i osećaj blagostanja. Centralno mesto u unutrašnjosti je integrisani dizajn koji XF deli sa ostalim modelima Jaguar-a. Ovaj dizajn proteže se iznad centralne konzole duž vozačkih i suvozačkih vrata.

NA VOZAČKOM MESTU

NA VOZAČKOM MESTU

Pritisnite Start dugme i vaš XF će se probuditi. Sa izvrsnom koreografijom, otvori ventilacije se otvaraju, moderni Satin Black birač brzina* glatko se podiže, motor počinje režati - sve vas upućuje na vožnju koja sledi. *Samo sa automatskim menjačem.

Kreirajte vaš XF

NAJFINIJI MATERIJALI

Koža i detalji su odabrani sa najvećom pažnjom da bi osigurali osećaj luksuza svega što se dodiruje u unutrašnjosti XF-a. Bilo da volite karbonske ili drvene detalje koji nadopunjuju prekrasni izbor kože, vaš XF će vam uvek nuditi poseban osećaj.

DIZAJNERSKI DETALJI

DIZAJNERSKI DETALJI

XF kombiniše ručnu izradu sa modernim materijalima da bi ponudio bogate mogućnosti dizajna unutrašnjosti. Dvojno prošivena, izrazito mekana koža, uključujući premium Windsor Grain kožu, može biti kombinirana sa uglađenim detaljima i kvalitetnim tkaninama u više boja.

PERSONALIZACIJA

PERSONALIZACIJA

Od uglađenih detalja, visokokvalitetnih tkanina i koža do široke palete boja, možete kreirati XF koji će odgovarati vašem stilu. Možete čak dodati natpis po vašem izboru na osvetljenim pragovima vrata*. *Opcija.

Kreirajte vaš XF
MESTO ZA RELAKSACIJU

MESTO ZA RELAKSACIJU

XF-ova unutrašnjost je mesto luksuza, izbora i prostranosti. Mesto za kolena nazad je povećano za 15 mm i zadnji prostor za glavu je povišen za 27 mm, sve sa ciljem povećane udobnosti i prostranosti za putnike. Unutrašnje ambijentalno osvetljenje (Interior Mood Lighting) takođe naglašava atmosferu XF-a, dok LED svetla za čitanje nude čisto, posebno, lično osvetljenje.