Logo jaguar mobile
 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  Novi XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

 • JAGUAR F-PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • JAGUAR F-TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • KONCEPT VOZILO I-PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

TEHNOLOGIJA MOTORA

XF nudi paletu prefinjenih i efikasnih dizelskih i benzinskih motora koji omogućavaju dinamičko iskustvo vožnje i aktivne Jaguar-ove performanse.
CO2 EMISIJE g/km

samo 99 sa manuelnim menjačem
samo 106 sa automatskim menjačem

POTROŠNJA GORIVA kombinirana (l/100km)

od 3.8 sa manuelnim menjačem
od 4.1 sa automatskim menjačem

Svi XF-ovi motori koriste Stop/Start tehnologiju* i pametno regenerativno punjenje - prikupljajući kinetičku energiju za vreme kočenja da bi napunili akumulator - za vrhunsku ekonomičnost, naročito tokom gradske vožnje.

*Zavisi od tržišta.

Linija oznake

Lorem ipsum dolor si.

INGENIUM DIZELSKI MOTORI

INGENIUM DIZELSKI MOTORI

XF je dostupan sa dva dizelska motora iz naše Ingenium palete: 2.0 litarskim dizelskim motorom sa 4 cilindara, sa turbo-punjačem (163 KS)* ili 2.0 litarskim dizelskim motorom sa 4 cilindara, sa turbo-punjačem (180 KS)*. Sa naprednom tehnologijom i aluminijumskom strukturom, Ingenium motori imaju impresivnu potrošnju goriva i CO2 emisije.

*Zavisi od tržišta.

RAFINIRANI BENZINSKI MOTORI

RAFINIRANI BENZINSKI MOTORI

XF-ovi benzinski motori nude snagu i elastičnost u celom opsegu obrtaja motora, istovremeno nudeći poboljšanu efikasnost. 2.0 litarski benzinski motor sa 4 cilindara, sa turbo-punjačem, (240 KS)postiže nivo performansi i rafiniranosti "6 cilindarskog motora" od kompaktnije i ekonomičnije strukture. Korišten i kod Jaguar-ovog modela F-TYPE, 3.0 litarski V6 benzinski motor sa turbo-punjačem je dostupan u varijantama sa 340 KS i 380 KS.

*Zavisno od tržišta.

MANUELNI MENJAČ *

MANUELNI MENJAČ *

Ovaj lagani, napredni manuelni menjač sa 6 brzina doprinosi XF-ovoj izvrsnoj efikasnosti. Njegovo aluminijumsko kućište, šuplja vratila i rupčasti zupčanici štede svaki mogući gram težine čineći ga najlakšim u svojoj klasi. Specijalno dizajniran za performanse sportskog vozila - nudi glatke, kratke izmene i odličnu udobnost.

*Manuelni menjač je dostupan kod 2.0 litarskog 4-cilindričnog 163 KS (E-Performance) i 2.0 litarskog 4-cilindričnog 180 KS Turbocharged Ingenium Diesel motora (zavisno od tržišta).
Vozilo prikazano u filmskom sadržaju ne mora nužno sadržati najnovije nadogradnje i poboljšanja. Molimo obratite se lokalnom Jaguar dileru za najnovije specifikacije.

AUTOMATSKI MENJAČ

AUTOMATSKI MENJAČ

Omogućavajući brze izmene za ubrzanje bez napora, XF-ov automatski menjač sa 8 brzina je jako osetljiv, uglađen i efikasan. Koristeći moderni Satin Black kružni način menjanja brzina, ova transmisija nudi još brže izmene i bolji sportski kick-down u Dynamic Mode-u vožnje i ranije izmene viših stepena prenosa u Eco Mode-u. Takođe možete izabrati manuelni način rada preko ručica na upravljaču, na dohvat prstiju.

INŽENJERSKA IZVANREDNOST

INŽENJERSKA IZVANREDNOST

Kako bi omogućio vrhunsku inženjersku izvanrednost, XF je stvoren koristeći neke od najmodernijih tehnologija u automobilskoj industriji. Konstruisan je na potpuno novoj laganoj aluminijumskoj arhitekturi karoserije i suspenzije. Ova najnovija generacija XF-a koristi vrhunske Ingenium motore proizvedene u novom 500 miliona funti vrednom naprednom centru za proizvodnju motora u Velikoj Britaniji.