Logo jaguar mobile
 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  Novi XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

 • JAGUAR F-PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • JAGUAR F-TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • KONCEPT VOZILO I-PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

UNUTRAŠNJOST

Fokusiran, precizan i lepo izrađen, XE je mesto inspiracije za vozača i suputnike.

U SEDIŠTU VOZAČA

Povežite se sa vašim XE-om. Momenat kada kliznete u oblikovana sedišta -u Jaguaru su sedišta nisko postavljena - zaista je čaroban. Do vas je podignuta centralna konzola koja daje osećaj sportskog kokpita, dok gornji deo centralne konzole elegantno klizi oko vas. Svaka kontrola vam je nadohvat ruke.

Kreirajte sopstveni model

LUKSUZNA CENTRALNA KONZOLA

XE-ov jedinstveni gornji deo centralne konzole graciozno klizi oko vas dajući osećaj prostranosti.

XE SE BUDI

XE SE BUDI

Pulsirajući u skladu sa otkucajima vašeg srca, start dugme modela XE kreira emotivnu povezanost izmežu vas i vašeg vozila. Pritisnite Start dugme i XE se budi, igle se zamahuju i motor počinje da huči. Na motorima sa automatskom transmisijom, Jaguar Drive Control se podiže kako bi Vam izašao u susret.

PERSONALIZACIJA

PERSONALIZACIJA

XE-ova unutrašnjost vam je na raspolaganju za kreiranje vašeg jedinstvenog izgleda i osećaja. Pružamo premium kvalitet, moderne materijale i detaljnu izradu, a vi nam recite kako želite da izgleda vaš idealni interijer. Elegantni moderni detalji i visoki kvalitet kože stoje na raspolaganju da bi dopunili paletu boja.

DETALJI DIZAJNA

DETALJI DIZAJNA

U celom XE-u prirodne forme unutrašnjeg dizajna dobijene su kvalitetnim izborom modernih ili tradicionalnih materijala i završnom obradom. Satin Chrome otvori ventilacije na XE-ovim krajevima kontrolne table smešteni su u okvire vrata. Osvetljen sa zadnje strane XE-ovim ambijentalnim osvetlenjem (opcijsko rešenje), naglašava širinu unutrašnjosti i našu pažnju za detalje.

KOMFORT PUTNIKA

KOMFORT PUTNIKA

Sa dužinom od 4,672 mm i širinom od 1,850 mm (bez retrovizora), u XE-u pozadi može udobno sesti troje odraslih putnika. Sa volumenom prtljažnika od 455 litara, na raspolaganju je puno prostora za prtljag.