Logo jaguar mobile
 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  Novi XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

 • JAGUAR F-PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • JAGUAR F-TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • KONCEPT VOZILO I-PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

UNUTRAŠNJOST XE-a

Fokusiran, precizan i lepo izrađen, XE je mesto inspiracije za vozača i suputnike.

Povežite se sa vašim XE-om. Momenat kada kliznete u oblikovana sedišta -u Jaguaru su sedišta nisko postavljena - zaista je čaroban. Do vas je podignuta centralna konzola koja daje osećaj sportskog kokpita, dok gornji deo centralne konzole elegantno klizi oko vas. Svaka kontrola vam je nadohvat ruke.

LUKSUZNA CENTRALNA KONZOLA

XE-ov jedinstveni gornji deo centralne konzole graciozno klizi oko vas dajući osećaj prostranosti.

XE SE BUDI

XE SE BUDI

Pritisnite Start dugme i XE se budi, kazaljke se pomeraju i motor počinje režati. Kod vozila sa automatskim menjačem Jaguar Drive Control podiže menjač kako bi se prilagodio vašoj ruci. Pulsirajući u ritmu srca, XE stvara emocionalnu vezu između vas i vašeg auta.

PERSONALIZACIJA

PERSONALIZACIJA

XE-ova unutrašnjost vam je na raspolaganju za kreiranje vašeg jedinstvenog izgleda i osećaja. Pružamo premium kvalitet, moderne materijale i detaljnu izradu, a vi nam recite kako želite da izgleda vaš idealni interijer. Elegantni moderni detalji i visoki kvalitet kože stoje na raspolaganju da bi dopunili paletu boja.

DETALJI DIZAJNA

DETALJI DIZAJNA

U celom XE-u prirodne forme unutrašnjeg dizajna dobijene su kvalitetnim izborom modernih ili tradicionalnih materijala i završnom obradom. Satin Chrome otvori ventilacije na XE-ovim krajevima kontrolne table smešteni su u okvire vrata. Osvetljen sa zadnje strane XE-ovim ambijentalnim osvetlenjem (opcijsko rešenje), naglašava širinu unutrašnjosti i našu pažnju za detalje.

KOMFORT PUTNIKA

KOMFORT PUTNIKA

Sa dužinom od 4,672 mm i širinom od 1,850 mm (bez retrovizora), u XE-u pozadi može udobno sesti troje odraslih putnika. Sa volumenom prtljažnika od 455 litara, na raspolaganju je puno prostora za prtljag.

MESTA ZA SKLADIRANJE U UNUTRAŠNJOSTI

MESTA ZA SKLADIRANJE U UNUTRAŠNJOSTI

Ergonomski dizajn omogućava praktična mesta za skladiranje u celoj unutrašnjosti XE-a. Tu je mesto za sunčane naočare u konzoli na krovu, prostor veličine pametnog telefona u centralnoj konzoli, prostrana kutija u naslonu za ruke i dodatne kutije u svim vratima.