Logo jaguar mobile
 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  Novi XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

 • JAGUAR F-PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • JAGUAR F-TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • KONCEPT VOZILO I-PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

JAGUAR GEAR - AKSESOARI

Završni detalji koji čine F-TYPE vašim

Jaguar Gear –Aksesoari daju vam mogućnost da personalizujete vaše F-TYPE vozilo u skladu sa sopstvenim ukusom, stilom života i interesovanjima. Pogledajte a onda kreirajte vaš F-TYPE iz snova ili pregledajte naše online katalog aksesoara kako biste videli šta je sve u ponudi.

KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL Katalog dodatne opreme
AKSESORA OD VLAKANA UGLJENIKA U SREBRNOJ BOJI

AKSESORA OD VLAKANA UGLJENIKA U SREBRNOJ BOJI

Dodajte još veći intenzitet dinamičnom karakteru vozila F-TYPE izborom ovih laganih aksesoara inspirisanih performansama. Opseg ovih aksesoara uključuje bočne ventile, poklopce na rešetki haube, držače ogledala i rol barove.

Kreirajte vaš F-TYPE
AKSESOARI ENTERIJERA

AKSESOARI ENTERIJERA

Unapredite enterijer vozila F-TYPE i dajte ovom automobilu lični izraz izborom vrhunskih aksesoara. Na raspolaganju su vam personalizovani iluminirani pragovi, aluminijumske nožne pedale za rapidnu promenu brzi i selektor brzina od vlakana ugljenika sa lakiranim finišom visokog sjaja.

Kreirajte vaš F-TYPE
AKSESOARI EKSTERIJERA

AKSESOARI EKSTERIJERA

F-TYPE je prvo vozilo sa pravim sportskim performansama. Ali od njega je lako napraviti praktično vozilo ukoliko odaberete neke od vrhunksih aksesoara koji su dizajnirani da unaprede kapacitet, komfor i užitak. Proizvedeni akko bi se savršeno uklapali u F-TYPE modele, ovi aksesoari sadrže i deflektor za vetar* kako bi se smanjila turbulencija u kokpitu kabrioleta (F-TYPE Convertible). Praktični nosač koji je montiran sa zadnje strane predstavlja siguran i bezbedan Jaguarov sistem za transportovanje zimske sportske opreme. Dostupni su i rol barovi u sjajno crnoj boji.

*Deo standardne opreme na modelima F-TYPE R F-TYPE SVR kabriolet

Kreirajte vaš F-TYPE

Možete izabrati vaš F-TYPE model i naknadno dodati opcije i aksesoare kada kreirate vaš F-TYPE. Ukoliko želite da sagledate celokupan asortiman funkcija i dodatne opreme koje nudimo kako bi personalizovali svoje F-TYPE vozilo, zašto ne pogledate naš online katalog?
KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL KATALOG DODATNE OPREME