Logo jaguar mobile
 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  Novi XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

 • JAGUAR F-PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • JAGUAR F-TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • KONCEPT VOZILO I-PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

DODATNA OPREMA

Završni detalji koji čine F-TYPE vašim

Jaguar-ova dodatna oprema vam omogućava da personalizujete vaš F-TYPE u skladu sa vašim ukusom, vašim životnim stilom i vašim interesima. Dodajte vašu sopstvenu individualnost kako biste kreirali vaš savršeni F-TYPE-a ili pregledajte naš online katalog da vidite kompletnu ponudu.

Kreirajte vaš F-TYPE Katalog dodatne opreme

KARBONSKI DETALJI

Dizajnirana, konstruisana i testirana od Jaguar-a kako bi naglasila F-TYPE-ov sveukupni izgled, karbonska dodatna oprema omogućava nadogradnju stila inspirisanog performansama.

KARBONSKA DODATNA OPREMA SADRŽI:

KARBONSKA DODATNA OPREMA SADRŽI:

Dodajte još više intenziteta F-TYPE-ovom dinamičnom karakteru primenom karakteristika trajnosti i smanjene težine koje omogućava karbonska dodatna oprema. Ponuda karbonske opreme sadrži: karbonske obloge bočnih otvora za ventilaciju, karbonske rešetke na poklopcu motora, karbonske obloge retrovizora kao i karbonske obloge zaštite prilikom prevrtanja.

Kreirajte vaš F-TYPE

UNUTRAŠNJOST

Kreirajte unutrašnjost F-TYPE-a vašim sopstvenim prostorom, paletom premium dodatne opreme koja naglašava luksuz, stil i nepogrešivu individualnost.

UNUTRAŠNJA DODATNA OPREMA SADRŽI:

UNUTRAŠNJA DODATNA OPREMA SADRŽI:

Naglasite unutrašnjost vašeg F-TYPE-a dodatnom opremom visokog kvaliteta koja daje dodatni završni dašak i može izraziti vašu individualnost. Izaberite iz ponude koja sadrži svetleće obloge pragova za dobrodošlicu, hladne aluminijumske ručice za brzu promenu brzina vrhovima prstiju i luksuzne i udobne tepihe od Premium tekstila koji se mogu nadopuniti Premium podlogom za prtljažnik.

Kreirajte vaš F-TYPE
SPOLJNA DODATNA OPREMA SADRŽI:

SPOLJNA DODATNA OPREMA SADRŽI:

F-TYPE-ova dodatna oprema je dizajnirana i konstruisana za optimalne performanse. Proizvedena kao savršena nadopuna F-TYPE-u za maksimalnu prefinjenost, ponuda sadrži usmerivač vetra kako bi se smanjile buka i turbulencija u F-TYPE Convertible kokpitu. Takođe dostupan nosač za skije smanjuje buku vetra i otpor vazduha, povećava unutrašnju udobnost i ekonomičnost vožnje.

Kreirajte vaš F-TYPE

SPOLJAŠNOST

Lep, snažan - F-TYPE je pravi sportski automobil sa performansama. Lako je F-TYPE pretvoriti u praktično sportsko vozilo paletom premium dodatne opreme dizajnirane da naglasi prostor, udobnost i raznovrsnost.