Logo jaguar mobile
 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  Novi XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

 • JAGUAR F-PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • JAGUAR F-TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • KONCEPT VOZILO I-PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

POTPUNO NOVI F-PACE

Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana
CO2 EMISIJE g/km

niskih 129 sa manuelnim menjačem
niskih 139 sa automatskim menjačem

UBRZANJE

0-100km/h za 5.5s*
*3.0 V6P 380 KS AWD auto

F-PACE je SUV sa performansama koje kombiniraju maksimalno uzbudljivu vožnju sa efikasnošću. Tehnološki napredan do srži, F-PACE vas čuva, povezuje i zabavlja. Sposoban je za svaki put i ima kapacitet za svaki dan. F-PACE je Jaguar za vas, Jaguar za vašu porodicu.

Kreirajte Prijavite se za test vožnju

DNK SPORTSKOG AUTOMOBILA

DNK SPORTSKOG AUTOMOBILA

Inspirisan F-TYPE-om, novi Jaguar F-PACE je SUV sa performansama koji ima DNK sportskog automobila. Od ispupčenja na poklopcu motora do naglašenih zadnjih krila, njegov snažni izgled čini ga prepoznatljivim i za njim se okreću glave na putu. F-PACE ponovno otkriva energiju, snagu i čistoću oblika F-TYPE-a.

Istražite spoljašnost
PRAKTIČNOST I PROSTRANOST

PRAKTIČNOST I PROSTRANOST

F-PACE je vodeći u klasi sa zapremninom prtljažnika od 650 litara i prilagodljivim preklopnim zadnjim sedištima u odnosu 40:20:40.

Istražite unutrašnjost
TEHNOLOGIJA U VOZILU (IN-CAR TECHNOLOGY)

TEHNOLOGIJA U VOZILU (IN-CAR TECHNOLOGY)

F-PACE vam nudi vrhunsku tehnologiju, kao što su ekran na vetrobranskom staklu (Head-up Display) i ključ aktivnosti (Activity Key), kao i napredne sisteme za pomoć vozaču kako bi svako putovanje bilo lakše i opuštenije. Tu spada napredni InControl multimedijski sistem koji vas zabavlja i koji vam omogućava stalnu vezu sa spoljnim svetom.

Istražite In-Car tehnologiju
SNAGA I EFIKASNOST

SNAGA I EFIKASNOST

Istražite našu paletu motora, uključujući 3.0 litarski V6 380 KS Supercharged benzinski i novi 2.0 litarski 4-cilindrični 180 KS Turbocharged Diesel Ingenium motor, koji može postići 4.9 l/100km i CO2 emisiju od niskih 129 g/km.

Pogledajte video

Istražite vozne performanse

GLEDAJTE KAKO F-PACE UZBUĐUJE VAŠA ČULA

Kada senzacionalne perfomanse sretnu dramatičan izgled, rezultat je čisto uzbuđenje. Dodajte svakodnevnu praktičnost i dobićete potpuno novi F-PACE, Jaguar-ov SUV.

Pogledajte video
POTPUNO NOVI F-PACE ZA BIZNIS

POTPUNO NOVI F-PACE ZA BIZNIS

Potpuno novi F-PACE vozaču nudi jedinstvenu kombinaciju svakodnevne praktičnosti, impresivnu efikasnost i prepoznatljiv sportski stil.

F-PACE-ove tehnologije malog trenja, lagana karoserija i vrhunska aerodinamika pomažu u postizanju niskih CO2 emisija i izvrsnih zašteda u potrošnji goriva - sve to doprinosi konkurentnim ukupnim troškovima vlasništva.
Tome dodajte sav prostor koji vam je potreban za svaki aspekt vašeg poslovnog i privatnog života, potpuno novi F-PACE je savršeni dodatak svake flote vozila.

GAMA F-PACE MODELA

GAMA F-PACE MODELA

Pregledajte F-PACE modele i otkrijte vašu savršenu kombinaciju performansi, stila i praktičnosti.

Uporedite F-PACE modele

F-PACE PURE

Suština F-PACE-a. Produhovljene performanse, agilno upravljanje i praktičnost.

F-PACE PRESTIGE

Dodatni luksuz sa lepom unutrašnjošću, uključujući kožni interijer.

F-PACE PORTFOLIO

Vrh F-PACE luksuza - elegantan, sofisticiran i sa mnogo vrhunske tehnologije.

F-PACE R-SPORT

Uverljiv sportski stil sa spoljnim sportskim paketom i posebnim sportskim sedištima.

F-PACE S

Za kompletne sportske performanse, izaberite između 3.0 litarskog V6 300 KS Turbocharged Diesel motora ili 3.0 litarskog V6 380 KS Supercharged benzinskog motora.

F-PACE FIRST EDITION

Inspirisan C-X17 konceptom, dostupan je u dve jedinstvene boje, F-PACE First Edition nudi individualnost sa ekskluzivnim dizajnerskim detaljima, sofisticiranu opremu i izbor motora - 3.0 litarski V6 300 KS Turbocharged Diesel* ili 3.0 litarski V6 380 KS Supercharged benzinski motor.