Logo jaguar mobile
 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  Novi XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

 • JAGUAR F-PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • JAGUAR F-TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • KONCEPT VOZILO I-PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

BEZBEDNOST I PRAKTIČNOST

Tehnološki napredan i neverovatno praktičan, F-PACE ima sve što vam treba za vaš aktivni životni stil.

Stvorili smo F-PACE kako bismo vam ponudili sav prostor koji je potreban vama, vašim suputnicima i vašem stilu života. Za dodatno poverenje i bezbednost, F-PACE koristi napredne tehnologije za pomoć vozaču kako bi svako putovanje bilo opuštenije i lakše.

PROSTORAN I PRAKTIČAN

Unutrašnjost F-PACE-a je praktična i svestrana, deobom zadnjih sedišta u odnosu 40:20:40 i impresivnom kubikažom tovarnog prostora od 1.740 litara u kombinaciji sa niskom visinom ukrcavanja i širokim otvaranjem vrata.

AKTIVNI KLJUČ

AKTIVNI KLJUČ

Aktivni ključ* maksimalno olakšava život punim plućima. Narukvica je robusna i potpuno nepropustljiva. Omogućava vam uživanje u raznim aktivnostima - od padobranstva do plivanja - čuvajući ključ vašeg automobila sa vama. Standardni ključ može ostati u automobilu, znajući da je deaktiviran zbog bezbednosnih razloga.

*Opcijska ponuda

OTVARANJE TOVARNOG PROSTORA POKRETOM

OTVARANJE TOVARNOG PROSTORA POKRETOM

Otvaranje tovarnog prostora pokretom omogućava vozaču korišćenje vrata tovarnog prostora sa trotoara, bez fizičkog kontakta sa vozilom ili ključem. Jednostavno nežno postavite vaše stopalo ispod zadnje strane vozila i vrata se otvaraju ili zatvaraju.

PROMENJIV POD TOVARNOG PROSTORA

PROMENJIV POD TOVARNOG PROSTORA

F-PACE-ov pod tovarnog prostora je promenjiv i može biti izmenjen u jednom trenu, od izdržljivog tepiha do gumirane podloge koja se lako čisti i savršena je za nečistu ili blatnjavu opremu.

POMOĆ PRI PARKIRANJU (PARK ASSIST)*

POMOĆ PRI PARKIRANJU (PARK ASSIST)*

Sistem za pomoć pri parkiranju olakšava parkiranje u tesnim prostorima. F-PACE može precizno upravljati za vreme običnog i bočnog parkiranja - vi samo treba da kontrolišete kočnice i pedalu gasa. Pomoću funkcije izlaska iz parkirnog mesta, Sistem će vam pomoći u vođenju vašeg F-PACE-a prilikom izlaska iz bočnog parkirnog mesta.

*Opcijska funkcija, dostupnost i ugradnja zavise od tržišta.