Logo jaguar mobile
 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  Novi XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

 • JAGUAR F-PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • JAGUAR F-TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • KONCEPT VOZILO I-PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

PERFORMANSE VOŽNJE

Otkrijte uzbuđenje vozeći F-PACE, sa agilnim upravljanjem i tehnološki naprednim motorima, koji omogućavaju performanse i efikasnost.

F-PACE je oživljen snagom svojih motora, kombinirani sa Jaguar-ovom laganom aluminijumskom arhitekturom i naprednim tehnologijama za dinamične performanse. U savršenom spoju oni omogućavaju uzbudljive performanse i impresivnu potrošnju goriva.

POTPUNO POVERENJE

Da li ćete odabrati zadnji pogon (Rear Wheel Drive RWD)* ili pogon na sve točkove (All Wheel Drive AWD), F-PACE se uvek ponaša kao Jaguar. *Dostupno u zavisnosti od tržišta

MOTORI

MOTORI

F-PACE raspolaže paletom rafiniranih, efikasnih dizelskih i benzinskih motora, uključujući našu novu paletu Ingenium dizelskih motora. Svi oni omogućavaju dinamično vozačko iskustvo i značajne Jaguar-ove performanse. F-PACE motori su opremljeni Stop/Start tehnologijom* i pametnim regenerativnim punjenjem - skupljajući kinetičku energiju prilikom kočenja za punjenje akumulatora - za maksimalnu ekonomičnost, naročito prilikom vožnje u gradu.

INGENIUM - POTPUNO NOVI DIZELSKI MOTOR

INGENIUM - POTPUNO NOVI DIZELSKI MOTOR

F-PACE -ov 2.0 litarski, 4-cilindrični, 180 KS Turbocharged dizelski motor pripada našoj Ingenium paleti motora. Ingenium je Jaguar Land Rover-ova nova vrsta rafiniranih i efikasnih motora dizajnirana za postizanje performansi bez napora. Sa naprednom tehnologijom i kompletnom konstrukcijom od aluminijuma, Ingenium omogućava impresivnu potrošnju goriva i CO2 emisije. Bolja efikasnost je razumljiva, ako se zna da je Ingenium 20 kg lakši od svog prethodnika. Inteligentan takođe - kompjuterski kontrolirano, prilagodljivo hlađenje motora aktivira se samo u slučaju potrebe.

3.0 LITARSKI V6 DIESEL MOTOR

3.0 LITARSKI V6 DIESEL MOTOR

Snažan 3.0 litarski V6 Diesel motor razvija snagu od 300 KS i impresivnih 700 Nm obrtnog momenta za eksplozivne performanse i odličnu vožnju.

INSPIRISAN F-TYPE-om

INSPIRISAN F-TYPE-om

F-PACE-ovi benzinski motori nude snagu i poletnost sa poboljšanom efikasnošću. Korišten i u F-TYPE-u, 3.0 litarski V6 Supercharged benzinski motor dostupan je u verzijama sa 340 KS i 380 KS. U verziji sa 380 KS automobil ubrzava 0-100 km/h za 5.5 sekundi. Ovi kompletno aluminijumski motori omogućavaju trenutačni pristup visokim performansama i obrtnim momentima u svim režimima rada, kao i jedinstveni zvuk auspuha.

PODVOZJE I SUSPENZIJA (VEŠANJE)

PODVOZJE I SUSPENZIJA (VEŠANJE)

F-PACE-ovo podvozje i suspenzija nude jedinstvenu ravnotežu između agilnosti i udobne vožnje.

LAGANA ALUMINIJUMSKA ARHITEKTURA

LAGANA ALUMINIJUMSKA ARHITEKTURA

F-PACE-ova lagana aluminijumska arhitektura je čvrsta i snažna, omogućavajuči izvrsnu zaštitu svih putnika, dok njena smanjena težina poboljšava efikasnost, upravljanje i kočenje. F-PACE je među najlaganijim automobilima u svojoj klasi, omogućavajući raspored težine u odnosu od skoro savršenih 50:50 za postizanje sportskih performansi i odličnu vožnju.

*U zavisnosti od modela i motora

MANUELNI ILI AUTOMATSKI MENJAČ

MANUELNI ILI AUTOMATSKI MENJAČ

F-PACE-ov automatski menjač sa osam brzina je brz, uglađen i efikasan. Omogućava brze izmene za postizanje ubrzanja i preticanja bez opterećenja. Možete takođe kontrolirati izmene brzina preko ručica na upravljaču. Manuelni mjenjač sa šest brzina* omogućava glatke, kratke izmene. Ovaj lagani, visoko napredni menjač doprinosi F-PACE-ovoj izvrsnoj efikasnosti.

*Dostupan samo sa 2.0 litarskim, 4 cilindričnim Turbocharged dizelskim motorom (u zavisnosti od tržišta).