Logo jaguar mobile
 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  Novi XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

 • JAGUAR F-PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • JAGUAR F-TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • KONCEPT VOZILO I-PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

F-TYPE SVR COUPÉ

Sa poboljšanim motorom sa 575 KS, F-TYPE SVR je konstruisan za rafiniranu snagu, uzbuđenje i postizanje maksimalne brzine od 322 km/h.
MAKSIMALNA SNAGA

575 KS

UBRZANJE

3.7 sekundi 0-100 km/h

MAKSIMALNA BRZINA

322 km/h

Preko izbora laganih, inovativnih materijala do naprednog dizajna aerodinamike, SVR je najsnažniji F-TYPE ikad. 5.0 litarski V8 motor sa kompresorom eliminiše otpor vazduha i budi se za aktivne performanse u svim režimima. Čvrsto se držite - poneće vas od 0-100 km/h za samo 3.7 sekundi, do maksimalne brzine od 322 km/h*.

*Samo za Coupé.

Istražite Convertible Kreirajte vaš sopstveni F-TYPE

JEDINSTVENI SVR UNUTRAŠNJI STIL

Od prošivenih sedišta za performanse koja nude udobnost i držanje do ultramoderne završne obrade koja stvara osećaj najvišeg luksuza.

LAGANE TEHNOLOGIJE

LAGANE TEHNOLOGIJE

Težina je neprijatelj performansi. Zbog toga smo dizajnirali SVR da je što mršaviji. Svaki gram ima svoju svrhu. Njegov lagani izduvni sistem od titanijuma i Inconel® materijala štedi 16 kg dok upadljivi kovani točkovi od lake legure nude ukupnu uštedu težine od 13.8 kg. Svaki redizajnirani zglob zadnjeg vešanja lakši je za 0.6 kg od običnog zgloba, a opcijske karbonske keramičke kočnice smanjuju težinu za 21 kg u odnosu na nekeramičke. Svaki ušteđeni miligram omogućava SVR-u bolje ubrzanje, agilnije upravljanje i oštrije kočenje - za nezaboravno iskustvo vožnje.

Istražite performanse vožnje
AERODINAMIKA

AERODINAMIKA

SVR-ovo aerodinamično krilo je sastavni deo poboljšanih performansi nudeći manje otpora i više pritiska. Krilo je šire i više i omogućava njegovu funkciju preko cele širine automobila. Kada je aktivisano, smanjuje otpor vazduha za 2.5% i podizanje za 15%. Ostala aerodinamična poboljšanja omogućavaju usmeravanje vazdušne struje kroz deo motora za bolje hlađenje i uravnoteženi pritisak. Glatki pod i zadnji difuzer smanjuju otpor, upravljaju protokom vazduha i poboljšavaju stabilnost.

Istažite spoljašnost
TEHNOLOGIJA MOTORA

TEHNOLOGIJA MOTORA

SVR-ov 5.0 litarski V8 motor je vrhunac snage, podešen da pruži začuđujućih 575 KS i 700 Nm obrtnog momenta. Inteligentna dinamika pogona koja funkcioniše zajedno sa elektronskim aktivnim diferencijalom omogućava povećanje pogona i stabilnosti dajući potpunu dominaciju SVR-ovim izrazito visokim performansama.

Istražite tehnologiju motora
SVAKI DETALJ JE VAŽAN

SVAKI DETALJ JE VAŽAN

Otkrijte najnoviji F-TYPE. SVR je lakši i brži - poboljšana aerodinamika povećava prianjanje, a Jaguar-ov pogon na sve točkove osigurava najbolji pogon celo vreme. Svaki delić je optimiziran za pulsirajuće trkačke performanse pravog Jaguar-a.

PERSONALIZUJTE VAŠ F‑TYPE SVR

PERSONALIZUJTE VAŠ F‑TYPE SVR

Kreirajte vaš jedinstveni F-TYPE. Odaberite boju karoserije, krova i točkova da biste ga kompletirali. Skrojite vaš personalni unutrašnji stil, specificirajte vaša idealna sedišta, materijale i kombinacije boja. Sa Jaguar-ovom izvanrednom kolekcijom opcija, Style paketima i dodatcima, vaš F-TYPE postaje stvarnost.

Kreirajte vaš sopstveni F-TYPE SVR