Logo jaguar mobile
 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  Novi XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

 • JAGUAR F-PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • JAGUAR F-TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • KONCEPT VOZILO I-PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

F-TYPE S AWD COUPÉ

Izvanredna upravljivost i uzbudljive performanse. F-TYPE S AWD izdvaja se iz mase.
MAKSIMALNA SNAGA

380 KS

UBRZANJE

5.1 sekundi 0-100 km/h

MAKSIMALNA BRZINA

275 km/h

Nudeći performanse sa savršenom pribranošću, F-TYPE S AWD ima izvanrednu, pouzdanu upravljivost u svim uslovima. Sa Jaguar-ovim automatskim Quickshift menjačem sa 8 brzina koji omogućava brze neprimetne promene spojeni su diferencijal sa ograničivačem proklizavanja i sportsko vešanje sa prilagodljivom dinamikom.

Istražite Convertible Kreirajte vaš sopstveni F-TYPE

S AWD UNUTRAŠNJI STIL

Možete kreirati vašu savršenu unutrašnjost izborom fino izrađenih materijala dostupnim u različitim luksuznim kombinacijama. Možete čak izabrati boju unutrašnjeg osvetlenja kako bi odgovaralo vašem raspoloženju pomoću podesivog regulatora unutrašnjeg osvetlenja.

POVEZANA VOŽNJA

POVEZANA VOŽNJA

Pogon na sve točkove (AWD) omogućava F-TYPE-u S AWD da bude još bolji sportski automobil. AWD radi zajedno sa Jaguar-ovim sistemom za inteligentnu dinamiku pogona (Intelligent Driveline Dynamics - IDD) koji stalno analizira ponašanje vozila, otkriva moguće podupravljanje ili preupravljanje i podešava putanju vozila kroz krivine.

Istražite performanse vožnje
UPADLJIV IZGLED

UPADLJIV IZGLED

Dizajniran da privlači pažnju, F-TYPE S AWD je mišićav i senzualan. Sa njegovim izbočenim i podignutim poklopcem motora, rešetkama ventilacije u boji karoserije i 19" Volution točkovima od lake legure, F-TYPE S AWD izgleda kao da je spreman za skok.

Istražite SPOLJAŠNOST
PERFORMANSE KOJE ODUZIMAJU DAH

PERFORMANSE KOJE ODUZIMAJU DAH

Vodeći vas od 0-100 km/h za 5.1 sekundi i do maksimalne brzine od 275 km/h, 3.0 litarski V6 380 KS Supercharged motor daje rafinirane, uglađene performanse. Standardna oprema kod F-TYPE-a S AWD, aktivni sportski izduv koji se može isključiti, omogućava manuelnu kontrolu sistema za još veću involviranost vozača.

Istražite tehnologiju motora
PERSONALIZUJTE VAŠ F‑TYPE S AWD

PERSONALIZUJTE VAŠ F‑TYPE S AWD

Kreirajte vaš jedinstveni F-TYPE. Odaberite boju karoserije, krova i točkova da biste ga kompletirali. Skrojite vaš personalni unutrašnji stil, specificirajte vaša idealna sedišta, materijale i kombinacije boja. Sa Jaguar-ovom izvanrednom kolekcijom opcija, Style paketima i dodatcima, vaš F-TYPE postaje stvarnost.

Kreirajte vaš sopstveni F-TYPE S AWD