Logo jaguar mobile
 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  Novi XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

 • JAGUAR F-PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • JAGUAR F-TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • KONCEPT VOZILO I-PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

F-TYPE R COUPÉ

Više snage. Više dinamičke sposobnosti. Više uzbuđenja. F-TYPE R je sportski automobil koji je napredan, senzualan i uzbudljiv.
MAKSIMALNA SNAGA

550 KS

UBRZANJE

4.1 sekundi 0-100 km/h

MAKSIMALNA BRZINA

300 km/h

F-TYPE R pokreće jaguarov neverovatni petolitarski V8 motor an superpunjenje snage 550KS, sa obrtnim momentom od 680Nm a koji će ubrzanje od 0-100km/h dostići za samo 4.1 sekundu. Svojom potentnom kombinacijom snege, performansi i upravljanja, F-TYPE R je spreman da savlada skoro sve uslove puta.

Istražite Convertible KREIRAJTE SOPSTVENI MODEL

STIL ENTERIJERA

R tema daje vozilu jedinstvenu personalnost i uključuje linearnu centralnu konzolu od aluminijuma sa R brendingom. Uživaćete u sedištima od vrhunske kože sa duplim šavovima, a za lateralnu podršku prilikom izazovne vožnje na raspolaganju su vam Performance sedišta sa utsinutim znakom R na naslonima za glavu.

KONEKTOVANA VOŽNJA

KONEKTOVANA VOŽNJA

F-TYPE R koristi adaptivnu dinamiku sa sistemom Torque Vectoring (sistem koji usporava okretanje unutrašnjih točkova u krivinama) koji radi zajedno sa elektronskim aktivnim diferencijalom. Ovi sistemi dopunjuju jedan drugog kako bi optimizovali trenje, kretanje vozila u krivinama i podupravljanje tj. situaciju akda automobil ispravlja krivinu i beži ka spolja (understeer).

Istražite performanse vožnje
PREKRASAN IZGLED

PREKRASAN IZGLED

Jedinstveno moćan oblik i prelepi detalji dizajna jesu ono što vozilo F-TYPE R izdvaja od drugih sporstskih automobila visokih performansi. Na ovom vozilu hauba je u pravom smislu reči skulptura, ventili su u boji karoserije, izduvne cevi su kvadratnog oblika i montirane su prema spolja, a završan detalj daju alufelne koje su na ovom vozilu izradjene u dimenziji od 2 0inča.

Istažite spoljašnost
PERFORMANSE KOJE ODUZIMAJU DAH

PERFORMANSE KOJE ODUZIMAJU DAH

F-TYPE R na najbolji mogući način koristi ekstremno rigidnu karoseriju modela F-TYPE. Čvrsta karoserija ne samo da obezbeđuje savršenu platformu za sistem pogona na sva četiri točka sa inteligentnom dinamikom čime se isporučuje izvanredna trakcija, već i dopunjuje dodatke za suspenziju vozila kako bi se obezbedilo idelano prijanajnje vozila za drum. Sve ovo zajedno garantuje da F-TYPE R može u potpunosti da iskoristi ogromnu snagu svog petolitarskog V8 supercharged motora snage 550 konja.

Istražite tehnologiju motora
PERSONALIZUJTE SVOJ F-TYPE

PERSONALIZUJTE SVOJ F-TYPE

Učinite vaše F-TYPE vozilo jedinstveno vašim. Odaberite boju karoserije i krova i izaberite točkove koje najbolje pristaju toj kombinaciji. Skrojite stil kabine naglasivši vaše ideje za izbor materijala za sedišta (možete naglasite i koje kombinacije boja želite kao i kakve teksture materijala). Na raspolaganju vam je izuzetno velik broj Jaguarovih dodatnih funkcija, paketa i aksesoara.

Kreirajte vaš sopstveni F-TYPE