Logo jaguar mobile

NOVI F-TYPE

Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.
UBRZANJE

0-100 km/h za 3.7 sekundi

MAKSIMALNA BRZINA

322 km/h

Novi LED farovi unapređuju eksterijer vozila svojom elegancijom i snagom dok zadnja LED svetla kompletiraju izgled.Unutar kabine ima mnogo više prostora zahvaljujući slim sedištima koja štede na težini i pružaju veći komfor i prostor. Naš moćni infotainment sistem najnovije generacije, Touch Pro, omogućiče da u svakom trenutku budete konektovani i pruža vidove zabave kao nijedno drugo vozilo. Samo ove kalendarske godine na tržištu će se naći poseban F-TYPE model - F-TYPE 400 SPORT Special Edition, koji je jedinstven ne samo po svom spoljašnjem izgledu već i po motoru koji je u njega ugrađen.

Prijavite se za test vožnju

SNAGA JAGUARA

U srcu svakog F-TYPE vozila je moćan,veoma napredan benzinski motor koji isporučuje visok nivo obrtnog momenta pri svim brzinama motora.

Istražite tehnologiju motora

ZVUK BRZINE

Ništa ne izgleda ili zvuči kao izuzetni F-TYPE SVR.

POSLUŠAJTE F-TYPE SVR

TOUCH PRO

Touch Pro je najnapredniji infortainment sistem koji smo ikada napravili-naćete ga u svakom modelu F-TYPE.

ISTRAŽITE TEHNOLOGIJU VOZILA

F-TYPE 400 SPORT SPECIAL EDITION

Jedintvena kombinacija asertivnog dizajna i izuzetne dinamike čini F-TYPE 400 SPORT istinskim specijalnim izdanjem.Njegova snaga i naziv potiču od V6 3.0 litarskog motora na superpunjenje sa 400 KS koji je ugrađen u ovaj model.

ISTRAŽITE F-TYPE 400 SPORT

COUPÉ ILI CONVERTIBLE

Kupe i kabriolet su na raspolaganju sa svojim stilovima.Svaki od njih ima svoj jedinstven karakter,koji nudi uzbudljive performanse, najsavremenije rukovanje i fokusiran je na iskustvo vozača.

ISTRAŽITE PALETU MODELA

ISTRAŽITE PALETU MODELA

Dizajniran da pruži čisto uživanje vožnje, F-TYPE-ova tehnička superiornost omogućava performanse koje odgovaraju potrebama svakog vozača i svakom putu.

F-TYPE Coupé
F-TYPE Convertible

F-TYPE COUPÉ

Uzbudljive performanse koje svakodnevno koristite. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

F-TYPE CONVERTIBLE

Uzbudljive performanse koje svakodnevno koristite. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.