Logo jaguar mobile
 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  Novi XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

 • JAGUAR F-PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • JAGUAR F-TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • KONCEPT VOZILO I-PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

Unutrašnjost

U F-TYPE-u vi i vaše vozilo postajete jedno. Svaki aspekt njegove 1+1 konfiguracije je dizajniran da stvori vezu. Okružuje vas podižući vaše vozačko iskustvo na viši nivo.

F-TYPE-ova unutrašnjost prenosi kombinaciju funkcionalne ergonomije sa sportskim stilom kroz precizno koncipirani dizajn kokpita njegovim jednostavnim kontrolama i jasnim instrumentima. Dizajniran je da vozača postavi na prvo mesto i pomoću širokog izbora unutrašnjih boja i materijala omogućava individualni izraz.

Kreirajte vaš F-TYPE
KONTROLE OKRENUTE VOZAČU

KONTROLE OKRENUTE VOZAČU

Instrumenti su jednostavni, jasni i laki za čitanje sadržeći dva velika analogna brojčanika - od suštinske važnosti u sportskom automobilu. Trokraki dizajn upravljača sadrži ključne funkcije za jednostavnu i udobnu kontrolu. Kod modela sa automatskim menjačem ručice iza upravljača omogućavaju vam sekvencijalno biranje brzina vrhovima prstiju, bez odvajanja ruku od upravljača.

PERSONALIZACIJA

F-TYPE počinje Jaguar-ovim istinskim britanskim karakterom, ali njegova jedinstvena personalizacija zavisi od vas. Vaš izbor kreira vozilo koje ćete voleti. Skrojite vaš lični unutrašnji stil, specificirajte vaša idealna sedišta, materijale i kombinacije boja. Sa Jaguar-ovom izvanrednom kolekcijom opcija, paketa karoserije i dodatne opreme, vaš F-TYPE postaje zaista personalizovan - vaš idealni sportski automobil, vaš savršeni F-TYPE.

Kreirajte vaš F-TYPE
LUKSUZAN PROSTOR

LUKSUZAN PROSTOR

F-TYPE Coupé-ov izdašni prtljažnik od 408 litara je dovoljno velik da primi ceo komplet kofera ili do dva kompleta palica za golf.

USMERIVAČ VETRA

USMERIVAČ VETRA

Za još mirniju vožnju sa otvorenim krovom buka vetra je smanjena sa ovim usmerivačem vetra. Smešten je između štitnika koji služe za zaštitu od prevrtanja.

AKTIVNA CENTRALNA VENTILACIJA

AKTIVNA CENTRALNA VENTILACIJA

Dizajn kokpita omogućava vidljivost sa minimalnim ometanjem. Ništa ne sme zakloniti pogled na put ispred vas. Sistem aktivne centralne ventilacije, koji je deo naprednog sistema klimatizacije, sakriva dvostruke središnje otvore za ventilaciju koji se automatski otvaraju samo u slučaju potrebe, podižu se iz kontrolne ploče i spuštaju se nakon upotrebe.

PRILAGODLJIVO AMBIJENTALNO OSVETLENJE

PRILAGODLJIVO AMBIJENTALNO OSVETLENJE

Pritisnite Start dugme i F-TYPE će oživeti sa slapom svetala koji padaju sa gornjeg dela centralne konzole. Prilagodljivo ambijentalno osvetlenje, standardno kod modela F‑TYPE S, F‑TYPE R i F‑TYPE SVR, daje još više mogućnosti personalizacije izborom boja Phosphor plave, Pale plave, bele, Coral ili crvene kako bi odgovarale vašem raspoloženju ili stilu. Aktivišite dinamični način vožnje i svetlo se drastično menja u crvenu boju na ručkama vrata, centralnoj konzoli i instrument ploči.