Logo jaguar mobile
 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  Novi XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

 • JAGUAR F-PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • JAGUAR F-TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • KONCEPT VOZILO I-PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

IN‑CAR TEHNOLOGIJA

Radeći u harmoniji sa svojom sportskom prirodom, F-TYPE-ova napredna tehnologija omogućava vam da se osećate sigurno, povezano i zabavno.
CO2 EMISIJE g/km

od 99 sa manuelnim
od 106 sa automatskim menjačem

POTROŠNJA GORIVA kombinovana (l/100km)

3.8 sa manuelnim
4.1 sa automatskim menjačem

Koristeći vrhunsku tehnologiju i precizno izrađeni audio sistem F-TYPE povezuje, informiše i zabavlja prepoznatljivim stilom.

Kreirajte vaš sopstveni F-TYPE

INTUITIVNE VIZUELNE KONTROLE

F-TYPE-ov 8" ekran na dodir je vaša jedina tačka interakcije sa InControl informatičkim sistemom. To vam daje mogućnost direktne kontrole sistema navigacije, muzike, telefona, klimatizacije i mnogo drugih sistema za pomoć vozaču, uključujući pomoć pri parkiranju i prilagodljivi sistem dinamike.

INCONTROL

INCONTROL

Vaš život je povezan, kao i vaš F-TYPE. Potpuno novi Jaguar-ov InControl sistem daje vam na raspolaganje najnovije tehnologije za povezivanje vas i vašeg vozila sa spoljnim svetom.

INCONTROL REMOTE

INCONTROL REMOTE

Jaguar InControl Remote sistem sadrži SOS hitan poziv, koji automatski dovodi odgovarajuće službe na vašu tačnu lokaciju u slučaju kritične situacije.

Poziv za pomoć poslat pomoću optimizirane Jaguar-ove asistencije šalje vašu lokaciju i dijagnostičke podatke vozila kako bi pomogli smanjenju gubitka vremena pri nastavku vašeg putovanja.

INCONTROL REMOTE APLIKACIJA

INCONTROL REMOTE APLIKACIJA

InControl Remote aplikacija omogućava vam da nadgledate ili da čak komunicirate sa vašim F-TYPE-om preko vašeg pametnog telefona. Ona vam daje važne informacije i statistiku o vašem vozilu, uključujući njegovu lokaciju i dali su neki prozor ili vrata otvoreni ili otključani. Aplikacija takođe može startovati motor kako bi se pripremila unutrašnja klima, zaključati i otključati vozilo, locirati vaš F-TYPE na mapi ili pomoću zvučnog i vizuelnog signala.

INCONTROL SECURE*

INCONTROL SECURE*

InControl Secure sistem daje vam sigurnost otkrivajući svako neovlašteno kretanje vašeg F-TYPE-a. Aplikacija će vas upozoriti preko vašeg pametnog telefona na vreme, a sigurnosni centar će obavestiti sigurnosne službe o tačnoj lokaciji vozila.

*InControl Secure sistem je opcijska funkcija koja omogućava nadzor ukradenog vozila i izveštava preko vašeg pametnog telefona sigurnosni pozivni centar. Dostupan je preko dodatne pretplate za vreme garantnog perioda. Nakon garantnog roka ova usluga se može produžiti plaćanjem dodatne naknade. Molimo proverite kod lokalnog prodavača o dostupnosti na tržištu i mogućim izmenama.

INCONTROL APLIKACIJE

INCONTROL APLIKACIJE

InControl aplikacije povezuju vaš pametni telefon sa ekranom na dodir u vašem automobilu, što znači da možete biti bezbedno povezani sa vašim pametnim telefonom čak i dok ste u vozilu. InControl aplikacije omogućavaju vam kontrolu kompatibilnih aplikacija na vašem ekranu na dodir, obezbeđuju bezbednu i prijatnu upotrebu aplikacija koje su specijalno optimizirane za korišćenje u vozilu.

DOZNAJTE GDE IDETE

DOZNAJTE GDE IDETE

Upotreba navigacije olakšava planiranje putovanja i praćenje puta zahvaljujući glasovnom vođenju na svakom uglu i pregledom ukrštanja raskrsnica. 'Dead-reckoning' funkcija može tačno izračunati vašu poziciju, čak i kada GPS signal nije dostupan - savršeno za gradske centre ili za vožnju kroz tunele.

KRISTALNO ČISTI RADIO

KRISTALNO ČISTI RADIO

Bez šištanja, bez pucketanja, bez gubljenja kvaliteta, F-TYPE nudi opcijski kristalno čisti DAB digitalni radio sa oštrim zvukom i čistim prijemom.

AUDIO PERFORMANSE

AUDIO PERFORMANSE

Tri vrhunska audio sistema oživljavaju kokpit neverovatnim, bogatim zvukom. Vrhunski Jaguar Sound System donosi dubinu i snagu sistema za zabavu sa 6 zvučnika, 180W i 8 kanala. Dva sistema sa boljim specifikacijama su dizajnirana u saradnji sa britanskim audio stručnjacima Meridian™ specijalno za F-TYPE.

SISTEM ZA ZAŠTITU PEŠAKA

SISTEM ZA ZAŠTITU PEŠAKA

Doprinosi zaštiti ljudi van vozila, kao i onih unutra. U slučaju da vozilo ostvari kontakt sa pešakom, naš sistem za zaštitu pešaka vodeći u klasi je dizajniran da automatski podigne poklopac motora kako bi ublažio potencijalni udarac.

INTELIGENTNI STOP/START SISTEM

INTELIGENTNI STOP/START SISTEM

Svi F-TYPE-ovi motori su dostupni sa inteligentnim Stop/Start sistemom. Ovaj sistem gasi motor kada potpuno stajete sa vozilom i odmah ponovno pokreće motor kada je potrebno. Pomaže u uštedi goriva, naročito u gradskoj vožnji.