Logo jaguar mobile
 • Jaguar XE

  Najnaprednija, najefikasnija i najprefinjenija sportska limuzina koju je Jaguar ikada proizveo.

 • JAGUAR XF

  Tipičan Jaguar. XF-ov uverljiv dizajn izdvaja ga iz gomile.

 • JAGUAR XJ

  Novi XJ je vrhunska Jaguar-ova limuzina, savršena kombinacija vrhunske tehnologije, sportske vozne dinamike i bogatog luksuza.

 • JAGUAR F-PACE

  Najpraktičniji sportski Jaguarov automobil ujedinjuje sportsko upravljanje i lepotu, praktičnost i efikasnost u toku celog dana.

 • JAGUAR F-TYPE

  Snažan, agilan i sasvim poseban. Pravi Jaguar-ov sportski automobil.

 • KONCEPT VOZILO I-PACE

  Predstavljamo novi I-Pace koncept, prvo potpuno elektricno Jaguar sportsko vozilo sa pet sedišta.

Potpuno NOVI F-PACE

POTPUNO NOVI F-PACE JE STIGAO

Pravi praktični sportski automobil spaja uzbudljive performanse sa intuitivnom tehnologijom i praktičnošću najboljom u klasi. Potpuno novi Jaguar F-PACE je baziran na C-X17 Concept-u, koji je osvojio nagradu za Concept Vehicle Design na sajmu Automotive Interiors Expo 2014 u Štutgartu.

Poduprt Jaguar-ovom laganom arhitekturom od aluminijuma, F-PACE sadrži Jaguar-ovu DNK za performanse.

Naš direktor dizajna Ian Callum odlično je zaključio: "Jaguar F-PACE, inspirisan F-TYPE-om, predstavlja savršenu ravnotežu između stila, performansi i praktičnosti. Nudi jedinstvenu kombinaciju Jaguar-ovog spoljnog dizajna inspirisanog sportskim automobilima, lepo kombiniranim sa potpuno praktičnim i prostornim interijerom. F-PACE je naše porodično sportsko vozilo."

PERFORMANSE, STIL I PRAKTIČNOST SU STIGLI

Potpuno novi Jaguar F-PACE je predstavljen u velikom stilu. Internacionalni akrobatski vozač Terry Grant postavio je novi svetski rekord vozeći Jaguar-ov odlični praktični sportski automobil oko najvišeg loop-the-loop kruga u svetu.

POGLEDAJTE REKORDNU AKROBACIJU

PREMIJERA POTPUNO NOVOG F-PACE-A

Upravo objavljeno - ekskluzivni pregled potpuno novog F-Pace-a na sajmu Chengdu Motor Show u Kini. Počelo je odbrojavanje za njegovo dramatično lansiranje na sajmu u Frankfurtu u 20:15 CEST, 14. septembra 2015.

Saznajte više

POTPUNO NOVI F-PACE POKAZUJE IZVANREDNU AGILNOST

Dizajniran i konstruisan za prave performanse, potpuno novi F-PACE spaja izvrsno upravljanje sa naprednom voznom dinamikom kako bi vozilo bilo uvek izvanredno stabilno.

Saznajte više


NOVI F-PACE IDE U EKSTREME

Sa temperaturama u opsegu od -40°C do 50°C, novi Jaguar F-PACE je bio podvrgnut testiranjima u Arjeplog, Švedskoj i u Dubaiju. Pogledajte film i videćete kako je rigorozno naše testiranje vozila.

Saznajte više


NOVI F-PACE U IZVRSNOJ FORMI ZA NOVI IZAZOV TOUR DE FRANCE

Naš sportski, upadljivi, novi F-PACE performans crossover nudi spoj agilnosti, raznovrsnosti i praktičnosti. Sve ove karakteristike ga čine savršenim vozilom za podršku početne etape TV ekipe Sky na Tour de France 2015. Otkrijte neke od njegovih mnogo kvaliteta - uključujući najbolji prtljažnik u klasi - u našem kratkom filmu.

Saznajte više